Alltid sista minuten…

Skapad av Dan Åström 03 jun, 2011 22:12
Troligen är man för sent född och hinner aldrig i kapp tiden på något sätt. Långa, och nu när det är fint ute, tråkiga dagar i garaget.
Nåja, jag ser på något sätt slutet…


Det börjar likna något. Framkåpan ska på och lite småpyssel i elen under sadelns så jag kan ladda bland annat batterier och mobilerna.
Jodå, två stycken får följa med på resan. En med mitt svenska nummer och en med landets nummer.
Nu ska jag blänga på TV, rörliga bilder. En whiskey att njuta av medans hjärnan mediterar.

Mer följer…

Om Dan Åström

Vem är jag!? Någon som tror sig känna mig!? Alltså jag är född 1952 på Södra BB och växte upp på Bastugatan 21, på Södermalm för att lite senare i livet fortsätta min uppväxt på Sköntorpsvägen 124, i Årsta/Johanneshov med mycket roligt vid och runt föräldrarnas sommarställe i Herrmanstorp/Vega, Handen. Sedan blev det flytt hemifrån och då hamnade jag tillslut i Hammarbyhöjden. Lite senare flytt till Björkhagen som jag lämnade 1988 för ny adress i annan stad...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *