Bjarne vill besvara mitt inlägg…

Han har skickat e-post till mig med följande innehåll:

Varför körde du ifrån mig ? Jag trodde  vi var kamrater som visade omtanke för varann på resan. Körde omkull i öknen på väg tillbaka. Hade ett helvetet att komma loss och få upp hojen ! Tänk om jag gjort illa mig, då hade jag väll legat där och förblödit. Det är brist på hänsyn och omtanke. Det du visar är egoism och hänsynslöshet. När jag kom tillbaka till bensinmacken vi lämnade hoppades jag att du väntande där eller hade lämnat ett meddelande. Men EJ. Om du ska få tillbaka lite respekt får du väll skriva på bloggen och tala om sanningen. Och inte skönmåla !

Vi fatta ju de där besluten i Gobiöknen tillsammans. Skyll för helvete inte allt på mig. Du försvann ju och väntade Ej på mig , i det läget vi var i håller man ihop. Jag vill att du publicerar båda mailen på bloggen.

Så, då är hans önskan uppfylld och jag kan bara tillägga att jag stannade några gånger och tittade om han kom efter mig. Det kom inget lyse bakom mig och jag körde vidare. Tycker i och för sig inte att detta är något att dryfta offentligt utan är en sak som Bjarne och jag ska diskutera själva. Men jag är inte mycket för kollektivt självmord…

Om Dan Åström

Vem är jag!? Någon som tror sig känna mig!? Alltså jag är född 1952 på Södra BB och växte upp på Bastugatan 21, på Södermalm för att lite senare i livet fortsätta min uppväxt på Sköntorpsvägen 124, i Årsta/Johanneshov med mycket roligt vid och runt föräldrarnas sommarställe i Herrmanstorp/Vega, Handen. Sedan blev det flytt hemifrån och då hamnade jag tillslut i Hammarbyhöjden. Lite senare flytt till Björkhagen som jag lämnade 1988 för ny adress i annan stad...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Bjarne vill besvara mitt inlägg…

 1. Mona skriver:

  Sköt om er och se till att ni kommer dit ni vill. Var och en för sig eller tillsammans! Det blir alltid påfrestningar när man reser och i synnerhet när man reser som ni.
  Lycka till!
  Mona

 2. Li skriver:

  Varför tar du upp det från första början om du tycker att det är en sak som du och Bjarne ska diskutera själva?

  Jag känner dig ganska väl och vet hur du kan vända och vrida på saker och situationer för att de ska passa dig, men gör det inte på andras bekostnad.

  /dotra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *