Blir det kanske en annan Yamaha nästa år?!

Hade kontakt med min transportagent mrs Tsegy i Ulaanbaatar. Hon sa att tullen i Beijing väntar på att tullen i Xingang ska godkänna att dom skickar motorcykeln vidare dit. Xingang är tydligen en hamnstad i provinsen Tianjin om jag har fattat allt rätt.

Hur som så skickade jag ett nödrop till den svenska ambassaden i Beijing. Det är nog inget som hjälper men det är det enda halmstrå jag kan greppa. Jag känner mig väldigt liten i den här situationen…

Det känns tungt att börja bygga en ny motorcykel för nästa försök. Det är i och för sig roligt att göra det, men delarna är dyra och svåra att få tag i och det tar dessutom en hel del tid. Det är väl tiden jag har minst av även om pengar alltid är en bristvara. Sedan bör man ju kolla en hel del andra saker på en nyköpt hoj. Och hittar man dåliga delar så är det nästan alltid en veckas leveranstid på behövda delar. Jag lät även specialtillverka en hel del små detaljer till hojen. Känns tungt att börja om med det oxå. Parallellt med det ska man stångas med alla ambassader och skaffa ”dokument” som man ännu inte vet vad dom heter…

Någon annan som känner hur tröttheten sakta sänker sig som ett mörkt skynke…

 

Om Dan Åström

Vem är jag!? Någon som tror sig känna mig!? Alltså jag är född 1952 på Södra BB och växte upp på Bastugatan 21, på Södermalm för att lite senare i livet fortsätta min uppväxt på Sköntorpsvägen 124, i Årsta/Johanneshov med mycket roligt vid och runt föräldrarnas sommarställe i Herrmanstorp/Vega, Handen. Sedan blev det flytt hemifrån och då hamnade jag tillslut i Hammarbyhöjden. Lite senare flytt till Björkhagen som jag lämnade 1988 för ny adress i annan stad...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Blir det kanske en annan Yamaha nästa år?!

 1. Peo Bäck skriver:

  Jotack du. Semestern är slut. Bygger vidare på huset här hemma samtidigt som jag måste ha koll på snickarna som bygger upp sommarstugan. Dom har lite svårt att läsa ritningar, eller vad sägs om en felplacerad vägg, en bortglömd dörr och för klent material till golvet. Skorstenen blev också felbyggd. Till deras försvar får jag säga att själva snickarjobbet är bra utfört och det är inga problem för dom att göra om och göra rätt. För att toppa ångestbelastningen gick min yngsta vilse i skogen i söndags, det slutade med ett massivt polispådrag med hundar och helikopterinsats. Lagom när dom dragit igång ringde min lilla vilse från ett hus som hon hittat. Fågelvägen dit är det 5 km, att gå blir minst det dubbla. Så nog finns det underlag för trötthet här också. Mvh. Peo.

  • Dan Åström skriver:

   Tjena Peo!
   Ja, det låter som vi har lite att tänka på på olika håll… 😉
   När jag hör det där med ditt bygge så blir jag glad att jag la mitt på hyllan. Jag skulle nog inte orka att springa runt och kolla att alla gör det som ska vara självklart. Det är en av mina svagheter. Nä, det är nog den enda svagheten, jag till hör ju som jag sagt den perfekta gruppen… 😉
   Den lille har väl i alla fall inte tagit någon psykisk skada, jag tänkte på typ rödluvan och vargen eller ett gäng vettar som lurade henne/honom…
   Jag lär nog vara hemma långt före hojen som det ser ut. Om den ens kommer…
   Vi hörs
   DanneÅ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *