Fel placerade hotell och motell…

Novosibirsk den 25 juni 2011 kl 23:20 GMT +5.

Tja, inte riktigt i Novosibirsk, men nästan. Tror det fattas 15 kilometer. Det har varit två långa dagsetapper. Trodde jag skulle kunna hitta hotell tidigare på kvällen, någon gång mellan 20:00 och 21:30 hade varit perfekt. Det var massor av hotell och motell när jag började köra i morse. Det sista jag såg var vid 16-tiden i en pytteliten håla. Jag var inne där och hämtade rubel. Det försvann 10.000 rubel för reparationen och sedan skickde jag på honom en 1000 lapp till, i rubel alltså.

Sedan åkte jag inne i en annan liten stad för att kolla efter hotell men det var skrämmande ruffigt så jag åkte därifrån. Man behöver ju inte söka sig till slummen för att övernatta.

Motellet jag hittade var billigt, 800 rubel för rum med dusch och toa i korridoren. Tredje våningen med en smal trappa vilket innebär ett jäkla kånkande. Jag behöver gå 3 gånger för att få upp allt. Pust!!! Litet är rummet också men skulle jag fortsätta så vet jag inte hur många 100 kilometer jag behöver åka.

Annars kan man väl säga att jag har utvecklats som individ, har fått vallkar i häcken och viberationsdämpande fett i händerna. Tyvärr är det för sent att sprida dom nya goda generna…   😉

Hade tänkt lägga upp lite foton också men nu är det nog god natt. Bättre lycka i morgon, kanske. Ska försöka åka mindre med kilometrar om det går.

 

Om Dan Åström

Vem är jag!? Någon som tror sig känna mig!? Alltså jag är född 1952 på Södra BB och växte upp på Bastugatan 21, på Södermalm för att lite senare i livet fortsätta min uppväxt på Sköntorpsvägen 124, i Årsta/Johanneshov med mycket roligt vid och runt föräldrarnas sommarställe i Herrmanstorp/Vega, Handen. Sedan blev det flytt hemifrån och då hamnade jag tillslut i Hammarbyhöjden. Lite senare flytt till Björkhagen som jag lämnade 1988 för ny adress i annan stad...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Fel placerade hotell och motell…

 1. Calle Berzan skriver:

  Kör hårt, Danne! Jättespännande att följa dina öden och äventyr! Hoppas du får stil på föggen. Tänkte ett tag på soppakvaliteten men det håller inte, så gas i förskitaren verkar ju mest troligt. Var rädd om dig! Berzan

  • Dan Åström skriver:

   Tja baa…
   Ja du. Det har börjat ticka igen. Inte farligt men jag har inte kommit halvvägs än.
   Tror Irkutsk eller Ulaan-Ude är halvvägs, alltså c:a 7.500 kilometer. Blir lätt orolig! Vad gör man om den pajar igen?!
   Kul att du hänger med på resan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *