Känner mig mycket stolt…

Skapad av Dan Åström 08 jun, 2011 22:18

I dag är det en stor dag för mig. Mekanikern från Yamaha Center i Haninge ringde och sa att läckaget på min XT600:a berodde på att jag fått en piratpackning med mitt ”kickstart kit”. Den är någon eller några tiondels millimeter tunnare än originalpackningen. Det räckte för att transkåpan inte skulle täta mot motorn.

Med andra ord så tillhör jag fortfarande den lilla exklusiva gruppen felfria människor…

Nu är det bara att hoppas att han får fram en originalpackning senast på fredag för annars blir han inte klar med hojen förän måndag eftermiddag. Och hur det ska funka vet jag inte…

Man kan få huvudvärk och magont för mindre…

Vi får se hur det går. Tills dess käkar jag huvudvärkstabletter och dricker novalucol…

Om Dan Åström

Vem är jag!? Någon som tror sig känna mig!? Alltså jag är född 1952 på Södra BB och växte upp på Bastugatan 21, på Södermalm för att lite senare i livet fortsätta min uppväxt på Sköntorpsvägen 124, i Årsta/Johanneshov med mycket roligt vid och runt föräldrarnas sommarställe i Herrmanstorp/Vega, Handen. Sedan blev det flytt hemifrån och då hamnade jag tillslut i Hammarbyhöjden. Lite senare flytt till Björkhagen som jag lämnade 1988 för ny adress i annan stad...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Känner mig mycket stolt…

  1. DanneA skriver:

    Skapad av DanneÅ 09 jun, 2011 21:42
    Tja, hur smakar Prosac?!

    Skapad av Peo 08 jun, 2011 23:03
    Du tror inte att du kan hitta något mer lättdrucket än novalucol??? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *