Nu är den uppe…

Skapad av Dan Åström 29 maj, 2011 11:55
alltså ”bloggen”.
Förberedelserna började för snart ett år sedan. Inköp av Yamaha XT600 av årgången 2002. Den såg bra ut men efter lite koll så har jag ändrat uppfattning. Alla lager har varit i dåligt skick på grund av högtryckstvättande tidig ägare.
Det är fixat, så oxå packningsattiraljer, pakethållare och ställning för packväskor på sidorna. Packväskor av märket ”Ortlib” köptes på Swima Sport som jag har hyrt havskajak av under ett flertal år. Kajaktiden är historia nu mer. Centralstöd har oxå kommit på hojen. Nu är det lite elektronik som ska monteras, strömuttag och GPS-tracker.
Jag återkommer när det finns mer att skriva…

Om Dan Åström

Vem är jag!? Någon som tror sig känna mig!? Alltså jag är född 1952 på Södra BB och växte upp på Bastugatan 21, på Södermalm för att lite senare i livet fortsätta min uppväxt på Sköntorpsvägen 124, i Årsta/Johanneshov med mycket roligt vid och runt föräldrarnas sommarställe i Herrmanstorp/Vega, Handen. Sedan blev det flytt hemifrån och då hamnade jag tillslut i Hammarbyhöjden. Lite senare flytt till Björkhagen som jag lämnade 1988 för ny adress i annan stad...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nu är den uppe…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *