Nu är den uppe…

Skapad av Dan Åström 29 maj, 2011 11:55
alltså ”bloggen”.
Förberedelserna började för snart ett år sedan. Inköp av Yamaha XT600 av årgången 2002. Den såg bra ut men efter lite koll så har jag ändrat uppfattning. Alla lager har varit i dåligt skick på grund av högtryckstvättande tidig ägare.
Det är fixat, så oxå packningsattiraljer, pakethållare och ställning för packväskor på sidorna. Packväskor av märket ”Ortlib” köptes på Swima Sport som jag har hyrt havskajak av under ett flertal år. Kajaktiden är historia nu mer. Centralstöd har oxå kommit på hojen. Nu är det lite elektronik som ska monteras, strömuttag och GPS-tracker.
Jag återkommer när det finns mer att skriva…

Om Dan Åström

Vem är jag!? Någon som tror sig känna mig!? Alltså jag är född 1952 på Södra BB och växte upp på Bastugatan 21, på Södermalm för att lite senare i livet fortsätta min uppväxt på Sköntorpsvägen 124, i Årsta/Johanneshov med mycket roligt vid och runt föräldrarnas sommarställe i Herrmanstorp/Vega, Handen. Sedan blev det flytt hemifrån och då hamnade jag tillslut i Hammarbyhöjden. Lite senare flytt till Björkhagen som jag lämnade 1988 för ny adress i annan stad...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Nu är den uppe…

 1. DanneA skriver:

  Skapad av DanneÅ 09 jun, 2011 21:46
  Tja du Cenneth. Du är ju som klippt och skuren för att skumpa runt en gång till på ett hojäventyr. Kan inte förstå att du inte hängde på när du hade chansen…

  Skapad av Cenneth 07 jun, 2011 17:52
  Ska bli spännande att följa med här på bloggen.
  lycka till på färden!

  Skapad av Anders W 03 jun, 2011 09:50
  Hej Danne. Jag kommer att följa dig på bloggen. Ha de och glöm inte verktyg o slangklämmor.Mvh Anders W

  Skapad av Arneelak 31 maj, 2011 17:40
  Lycka till mvh Arne

  Skapad av janklang 30 maj, 2011 18:45
  Hej Danne
  Jag kan tyvärr inte vinka av dig på den 13 juni för då är jag på Mallorca, solar badar och dricker paraplydrinkar. Gott råd köp med dig vaselin för att användas i bakdelen. Använde det själv när jag cyklade Vättern och Värnen runt.
  Janne Klang

  Skapad av Kennet Koitzsch 29 maj, 2011 22:11
  Giggi o jag ska följa dig på färden, Vi vet att du skriver målande och roligt, och hoppas även att du kan länka upp lite bilder på resan.
  Danne, jag är avundsjuk och samtidigt skulle jag inte våga själv.
  Mycket modigt!
  Lycka till såå jävla mycket.
  Kennet o Giggi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *