Nu har vi lämnat Ryssland bakom oss…

Lördagen den 20 juli 2013 i Ulaanbaatar, Mongoliet.

Nu har vi checkat in på det bästa hotellet på denna resa. Rena lyxen och med bredband. Nu ska ni få ert lystmäte vad gäller foton. Jag ska publicera en mängd foton idag och under morgondagen. Vi samlar krafter till färden genom Gobiöknen. Det är väglöst land och alltså strapatsrikt. Dock häftigt att göra den färden. I slutet på den strapatsen får vi nästa utmaning, införseln av motorcyklarna i Kina. Håll tummarna för oss, det behövs garanterat.

Om dom inte kommer in i Kina så börjar vi köra tillbaka med allt vad det innebär med visum och liknande. En jäkla procedur rent ut sagt…

Om Dan Åström

Vem är jag!? Någon som tror sig känna mig!? Alltså jag är född 1952 på Södra BB och växte upp på Bastugatan 21, på Södermalm för att lite senare i livet fortsätta min uppväxt på Sköntorpsvägen 124, i Årsta/Johanneshov med mycket roligt vid och runt föräldrarnas sommarställe i Herrmanstorp/Vega, Handen. Sedan blev det flytt hemifrån och då hamnade jag tillslut i Hammarbyhöjden. Lite senare flytt till Björkhagen som jag lämnade 1988 för ny adress i annan stad...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *