Och det viktigaste…

Nu har jag äntligen satt sista skruven på plats. XT:en är klar och jag kan börja plocka med allt som ska med i väskorna. XT:en ska så klart provköras i veckan som kommer och jag ska också testa och träna på att hantera GoPro kameran som jag inte riktigt kommer överens med ännu. Tyvärr fick jag inte någon ordning på själva bloggsidan men den funkar ju trots allt som den är.

Avklädd_2 Inte helt påklädd ännu…

Klar_för_avfärdSå här ser den ut idag och det är väl godkänt skick även om den inte ser ny ut…

Ärrad_resekamratDet är en ärrad resekamrat som jag åker med…    😉

 

 

 

Om Dan Åström

Vem är jag!? Någon som tror sig känna mig!? Alltså jag är född 1952 på Södra BB och växte upp på Bastugatan 21, på Södermalm för att lite senare i livet fortsätta min uppväxt på Sköntorpsvägen 124, i Årsta/Johanneshov med mycket roligt vid och runt föräldrarnas sommarställe i Herrmanstorp/Vega, Handen. Sedan blev det flytt hemifrån och då hamnade jag tillslut i Hammarbyhöjden. Lite senare flytt till Björkhagen som jag lämnade 1988 för ny adress i annan stad...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *