OJ, OJ OJ…

Skapad av Dan Åström 09 jun, 2011 21:59

Det börjar bli stort!

Min vän Rolle skrämmer mig med ett mediauppbåd. Jag får hjärtflimmer förutom huvudvärk och magsår. Hoppas bara att jag får ett samtal från Yamaha Center imorgon annars är paniken total.

Båten går 16:45 från Stadsgården och Rolle vill se mig där någon gång mellan 14:00 och 15:00. Är det någon av er vänner som råkar ha en tidsmaskin i någon garderob. Skulle kännas oerhört tryggt att ha en sådan till hands just nu. Jag kunde så att säga missa hela uppbådet fixa hojen och sedan åka tillbaka till 14:00 med allt i perfekt skick…

Det vore grejer det…

Kan jag komma på trampcykel och säga att jag ändrat strategi och tänkte spara på jordens bränsle och resurser, och dessutom minska på koloxidutsläppen genom att använda enbart muskelkraft. Fast det klart, läser man Expressen (för det var väl där det stod) så står korna för en värre nedsmutsning än fordonen. Alltså är det kanske bättre att använda en motorcykel trots allt. Cyklar jag måste jag nog öka mitt intag av bland annat kött rättså rejält…

Fast ska sanningen fram så har jag nog varit ute och cyklat rättså länge…

Om Dan Åström

Vem är jag!? Någon som tror sig känna mig!? Alltså jag är född 1952 på Södra BB och växte upp på Bastugatan 21, på Södermalm för att lite senare i livet fortsätta min uppväxt på Sköntorpsvägen 124, i Årsta/Johanneshov med mycket roligt vid och runt föräldrarnas sommarställe i Herrmanstorp/Vega, Handen. Sedan blev det flytt hemifrån och då hamnade jag tillslut i Hammarbyhöjden. Lite senare flytt till Björkhagen som jag lämnade 1988 för ny adress i annan stad...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *