Så det kan bli…

2013-07-05 08.46.58 Dag

Jag har tappat bort Bjarne! Vi kom till Kostroma som ligger vid floden Volga. Vi kom tyvärr i rusningstid vilket innebar köer som får stockholm att likna en genomfartsled. Medans vi köar ner mot Volga får Bjarne se en person som kör moped eller vad det nu var för tvåhjuligt fordon, och som kör på gångbanan. Han säger ”vi följer honom” och därmed försvann han. Jag är inte mycket för att köra på gångbanor eller mot trafiken eller vad man nu kan tänka sig göra. Jag vill nog följa trafikreglerna någorlunda. I Thailand kör många mot trafiken och jag tycker bara att det är puckat. Under deras nyårsvecka dör det 3.000 om dagen. Är det något att sträva efter. Nä, reglerna kanske inte alltid är så roliga men dom gör så att saker och ting blir någorlunda säkra. Var Bjarne är har jag ingen aning om. Jo, en sak vet jag han är i Kostroma och där med försvunnen. Det är en stor stad och inte så lätt att hitta någon som bara drar iväg.

Nattens terroristerNattliga terrorister…

Bjarne väntar på att det ska brinna klart

Bjarne väntar på att det ska ha brunnit klart… Vet inte riktigt vart vi ärNågonstans i Ryssland. Ni som kan ryska kan kanske säga var vi var någonstans…

Nåja, han är vuxen och kan säkert klara sig själv. Vet inte riktigt hur vi ska hitta igen varandra. Ingen pratar ryska och kan därmed inte komunicera så mycket med folket.

Långtradarnatt fast på morgonenMorgonen efter brandövningen. Lastbils hak och massor med lastbilar på kvällen men alla är borta på morgonen…

Måste görasNödvändigt ont…

Jag bor i alla fall på Hotell Volga, precis på andra sidan bron som han försvann över om han hinner läsa det här. Jag checkar ut vid 10 till 12-tiden imorgon. Om han inte har hört av sig till dess så åker jag mot Perm. Och hur vi ska veta vilken väg vi tar vet jag inte heller…

Tjusig vyEn vacker byggnad. Jag tycker som ni säkert har märkt, väldigt mycket om gamla byggnader…

Presumtiv bostadsrättLite närmare. Skulle kunna tänka mig att starta en äganderätts-förening i en sådan här byggnad…

Det får bli som det blir, resan fortsätter…

Många roliga byggnaderLustigt hus, kanske ett lusthus…

Tjusig spiraTjusigt värre…

Annars är det en jävla sol som strålar och har hållit oss på kokpunkten hela tiden. Tänk att den kan vara jobbig ibland. Jag kör som man ska med Gorotex-stället och en hel drös med skydd på vilket gör att jag smälter bort och konsumerar 3-4 liter vatten om dagen. Fast det klart, hade det regnat så hade det inte varit bra det heller. Det är aldrig bra, eller hur…    😉

Man kanske ska göra om resan på snöskoter under den sibiriska vintern…    ;-0

I natt bor jag bra med Wifi. Dom andra dagarna har jag försökt använda mitt SIM-kort som är MTS och snor närmare 50-60 svenska kronor för en bloggkväll. Jävla ocker. Ska byta teleoperatör till den jag hade förra resan. Pengarna jag tankar upp kortet med 350 rubel är slut på en kväll. Det går inte för sig helt enkelt…

Från hotellet ser jag VolgaFrån hotell Volgas fönster ser jag Volga…

Det får vara allt för i kväll…

Om Dan Åström

Vem är jag!? Någon som tror sig känna mig!? Alltså jag är född 1952 på Södra BB och växte upp på Bastugatan 21, på Södermalm för att lite senare i livet fortsätta min uppväxt på Sköntorpsvägen 124, i Årsta/Johanneshov med mycket roligt vid och runt föräldrarnas sommarställe i Herrmanstorp/Vega, Handen. Sedan blev det flytt hemifrån och då hamnade jag tillslut i Hammarbyhöjden. Lite senare flytt till Björkhagen som jag lämnade 1988 för ny adress i annan stad...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 svar på Så det kan bli…

 1. Marie skriver:

  Jag har haft sms kontakt med pappa och har
  återgett din info. Hoppas ni hittar varandra igen!
  Jag är dock inte förvånad över pappas beteende i trafiken.
  Han hanterar köer mkt dåligt 😉

  • Dan Åström skriver:

   Tjena Marie!
   Han har svarat på mitt mail och kommer till hotellet som jag bor på. Jag väntar på honom så ska det nog funka. Han har dessutom skaffat telefonkort här i Ryssland så teoretiskt skulle jag kunna ringa honom men allt detta bloggande har käkat upp pengarna på kortet.
   Ha det, vi hörs
   DanneA

 2. Tobias Fridzén skriver:

  Shit happens :O
  Ni borde ju kunna nå varandra på mail eller facebook-chatten!

  • Dan Åström skriver:

   Tjena Tobias!
   Vi har varit i kontakt med varandra på mailen. Så det fixar sig nog. Han skulle komma till mitt hotell nu på morgonen och så var vi två igen… 😉
   DanneA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *