Som vanligt är inget som det ska…

Sista kvällen och hojen går halvbra. Inte nog med det, packningen innehåller för mycket. Alltså jag har förmycket grejor och prylar med mig. Måste banta den lite men allt behövs. Sedan har jag dessutom beställt reservdelar till hojen från USA och dom kommer väll någon gång när jag är långt bort i Ryssland. Har skickat dom till Karlskoga Hotel och lagt allt ansvar på Ove. När dom kommer till hotellet så ska jag och Ove konferera om vart DHL, eller vem det nu blir, ska frakta reservdelen. Jag vet ju inte var jag kommer att vara…

Som sagt alltid strul!!!

Om Dan Åström

Vem är jag!? Någon som tror sig känna mig!? Alltså jag är född 1952 på Södra BB och växte upp på Bastugatan 21, på Södermalm för att lite senare i livet fortsätta min uppväxt på Sköntorpsvägen 124, i Årsta/Johanneshov med mycket roligt vid och runt föräldrarnas sommarställe i Herrmanstorp/Vega, Handen. Sedan blev det flytt hemifrån och då hamnade jag tillslut i Hammarbyhöjden. Lite senare flytt till Björkhagen som jag lämnade 1988 för ny adress i annan stad...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *