Svårt med uppkoppling…

Tisdagen den 16 juli 2013. Tiden tror jag är +8 GMT…

Sitter på ett litet fint motell någonstans utanför Kansk. Långt från civilisationen men rummet är OK och duschen tycker jag nog var den finaste på hela resan. Stor och rymlig med duschen så högt upp att även Bjarne kan stå rak under den. Priset var 1.100 rubel.

När man talar om trollen, så ska jag inte säga för det var inte trollen jag tänkte på utan vilda djur. Idag på morgonen fick vi en hel drös med vilda djur. Vi såg ett antal björnar, en björn unge, en järv och en räv på mindre än en timme. Som tur var var samtliga uppstoppade och stod som reklam vid vägkanten. Men i alla fall, det var ”vilda” djur, eller hade i alla fall varit vilda djur. Nu mer är dom rättså harmlösa…

I övrigt så är det mobilen som står för bredbandet, 360 kb/sek eller vad det nu är för hiskelig hastighet här ute. Det var många bilder jag ville publicera igår men det tog en evinerlig tid att få något att laddas upp. Dessutom så uppstår ofta fel på grund av uppladdningstiden. Jag väntade på att 25 bilder skulle laddas upp men det blev bara dom ni såg. Har dessutom svårt att komma åt bloggen här ifrån Ryssland. Kommer in på Aftonbladet och annat men inte på min blogg!?

Idag inga bilder men kanske imorgon om vi hittar ett hotell med InterNet.

Vi är cirka 800 kilometer ifrån Irkutsk…

Reklam för laddningsbara batterier, ”Energizer” är dunderbra laddningsbara batterier…

Om Dan Åström

Vem är jag!? Någon som tror sig känna mig!? Alltså jag är född 1952 på Södra BB och växte upp på Bastugatan 21, på Södermalm för att lite senare i livet fortsätta min uppväxt på Sköntorpsvägen 124, i Årsta/Johanneshov med mycket roligt vid och runt föräldrarnas sommarställe i Herrmanstorp/Vega, Handen. Sedan blev det flytt hemifrån och då hamnade jag tillslut i Hammarbyhöjden. Lite senare flytt till Björkhagen som jag lämnade 1988 för ny adress i annan stad...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *