Bilder till tisdagens inlägg, motorcrossbanan…

Måste ju få med bilderna, det trasslade så mycket med uppladdningen eller om det är uppkopplingen till nätet. Vem vet, nytt försök…Inget speciellt, fälten röda av blomman som jag lärt mig namnet ”rallarros” på. Vackert med röda fält…

Dom tre grabbarna som hjälpte mig står runt hojen, sedan är det tre nyfikna mongoler till vänster. Han med mössan ville provsitta och lyfter benet rak upp i luften vänder runt och gränslar hojen. Häftigt vig…

Spexa tyckte dom om. Det dom gjorde var att skruva fast bromsoket bak så det inte låg och slog i alla gupp. Rätt nervöst och troligen hade det gått sönder av fortsatt motorcross…

Klart för avfärd och en grupp bild före den. Tack grabbar…   😉


Om Dan Åström

Vem är jag!? Någon som tror sig känna mig!? Alltså jag är född 1952 på Södra BB och växte upp på Bastugatan 21, på Södermalm för att lite senare i livet fortsätta min uppväxt på Sköntorpsvägen 124, i Årsta/Johanneshov med mycket roligt vid och runt föräldrarnas sommarställe i Herrmanstorp/Vega, Handen. Sedan blev det flytt hemifrån och då hamnade jag tillslut i Hammarbyhöjden. Lite senare flytt till Björkhagen som jag lämnade 1988 för ny adress i annan stad...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *