Det vart sent ändå…

Jäkla strul med InterNet uppkopplingen via telefon.

Den kopplar ner nästan efter 1 minut. Har haft ett litet helvete att få upp publiceringarna och svara på två inlägg.

Men nu är det god natt…

 

Om Dan Åström

Vem är jag!? Någon som tror sig känna mig!? Alltså jag är född 1952 på Södra BB och växte upp på Bastugatan 21, på Södermalm för att lite senare i livet fortsätta min uppväxt på Sköntorpsvägen 124, i Årsta/Johanneshov med mycket roligt vid och runt föräldrarnas sommarställe i Herrmanstorp/Vega, Handen. Sedan blev det flytt hemifrån och då hamnade jag tillslut i Hammarbyhöjden. Lite senare flytt till Björkhagen som jag lämnade 1988 för ny adress i annan stad...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 svar på Det vart sent ändå…

 1. Yngve Tengman skriver:

  Hej Dan!!
  Det verkar gå bra så här långt,Gillar din reseberättelse ,fortsätt på samma sätt !!!
  Följer du M-7 på din väg mot Kazan ?
  Hälsningar från din kusin i norr !!

  • Dan Åström skriver:

   Tjena Yngve!
   Japp! M7 är det, fast den är mycket större än jag trodde. Jäkla trafik! Massor med långtradare. Fast vilken skillnad på dom, allt från nya Scania till familjen flintas lastbilar. Det där med partikelfilter gäller inte i det här landet. Såg att jag var svart om nosen när jag stannade för dagen. Deras hantering av sopor efter vägkanten är oxå originell, man slår bara eld på dom och allt försvinner och blir till aska. Nyttigt för jorden…
   Kul att du hänger med på resan…
   DanneÅ

 2. Janne skriver:

  Tjena Danne
  Rikigt kul att få ”lifta” med på resan, hoppas att allt går bra för dig hela vägen.
  Om det går ,kan du skriva vägnummer så är det lättare att följa dig på resan.
  Jag väntar med spänning på nästa inlägg ifrån dig.
  Keep up the good work and, hoja på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *