Ett GPX-försök…

Tja mina vänner. Jag försöker lägga upp mina GPX-filer igen. Det går inte bra är nog en sann samanfattning. Läser och provar så både fingrar och ögon blöder…

Day 18-NOV-2011

Jag lyckades tillslut! Nu ska jag lägga in dom riktiga ”tracksen”, det här är mitt och polaren Jannes fredagspromenad.

Om Dan Åström

Vem är jag!? Någon som tror sig känna mig!? Alltså jag är född 1952 på Södra BB och växte upp på Bastugatan 21, på Södermalm för att lite senare i livet fortsätta min uppväxt på Sköntorpsvägen 124, i Årsta/Johanneshov med mycket roligt vid och runt föräldrarnas sommarställe i Herrmanstorp/Vega, Handen. Sedan blev det flytt hemifrån och då hamnade jag tillslut i Hammarbyhöjden. Lite senare flytt till Björkhagen som jag lämnade 1988 för ny adress i annan stad...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ett GPX-försök…

 1. Lempa skriver:

  Oj det var en redig promenad…en annan blir slut efter ca 3-4 km…men intressant att se hur turen gick på ”våran” hemmaplan.

  • Dan Åström skriver:

   Tjena Lempa!
   Jo, jag är efter flera års gående i rättså bra kondition. Men både jag och polarn är trötta när vi kommer till dom här sträckorna. Men det är väl det som är meningen oxå…
   Vi började med korta sträckor och har sedan förlängt dom samtidigt som vi löser världsproblem och sjuka samhällssystem. Ja, vi dryftar i alla fall våra åsikter om allt mellan himmel och jord. Det har än så länge inte blivit slutsnackat, nya saker dyker upp hela tiden… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *