Exempelsida

Detta är en exempelsida. Den skiljer sig från ett blogginlägg eftersom den är statisk och kommer att finnas på samma plats hela tiden, den kommer troligen att visas i din sidnavigering (i de flesta teman). De flesta börjar med en Om-sida som introducerar dem för potentiella besökare. Den skulle t.ex kunna ha följande innehåll:

Hej där! Jag är cykelbud på dagen, blivande skådespelare på natten och detta är min blogg. Jag bor i Örebro, har en katt som heter Lurv och jag gillar Pina Coladas. (och att simma i Göta kanal).

… eller något liknande detta:

Den officiella svenska portalen för WordPress, WP-Support Sverige grundades 2007 och tillhandahåller svenska översättningar för WordPress, teman och tillägg. Behöver man hjälp med att komma igång eller stöter på problem så är WP-Support Sverige den perfekta platsen att få svensk support på. Du hittar portalen på wp-support.se.

Som ny WordPress-användare bör du gå till din adminpanel för att ta bort denna sida och sedan skapa nya sidor för ditt innehåll. Ha det så kul!

2 svar på Exempelsida

 1. Larry Hedlund skriver:

  Satan i gatan Danne, leta reda på 10 kineser,plocka isär hojen i 10 delar och häng på dom delarna och knalla över gränsen med dina nya polare.
  Hur som hält du har redan vunnit,man kan inte räkna med sådant trams.
  Mvh Larry

  • Dan Åström skriver:

   Tjena igen!
   Det är nog den bästa idén hit in tills. Det skulle så klar ha gått. Men då behöver jag nog ytterligare tio polare vid gränsen till Laos som bär över den dit oxå… 😉
   DanneÅ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *