Hmmm…

Skapad av Dan Åström 02 jun, 2011 20:11
Man är ingen hacker! Gårdagens inlägg försvann ut i cyberrymden. Om någon skulle råka hitta den så vore jag tacksam om den återlämnades till mig för publicering. Om jag skulle beskriva den så består den av ett antal bokstäver som tillsammans bildar några ord som tillsammans bildar en menig och vidare blev det textstycken…

För er som inte vet vad jag håller på med så är det reseförberedelser. Jag tänker åka motorcykel till Thailand. Från start var det en resa till Singapore som planerades, men min resekamrat lämnade ”walkover” så det blir på egen hand jag gör resan. Då vill jag inte åka förbi min flickvän i Thailand. Det blir alltså slutstationen, Hua-Hin…

Idag (den 2 juni 2011) står hojen på egna hjul efter en grundlig renovering av allt som rör sig och sitter fast på den. Dock är motorn orörd. Mycket har varit i dåligt skick. Det som är kvar att göra är montering av hasplåten under motorn, GPS-spåraren med sina antenner och även den stora bensintanken. Hoppas kunna göra min jungfrutur till Karlskoga och min älskade arbetsplats på måndag.

Det var allt för denna dag, mer kommer…

Om Dan Åström

Vem är jag!? Någon som tror sig känna mig!? Alltså jag är född 1952 på Södra BB och växte upp på Bastugatan 21, på Södermalm för att lite senare i livet fortsätta min uppväxt på Sköntorpsvägen 124, i Årsta/Johanneshov med mycket roligt vid och runt föräldrarnas sommarställe i Herrmanstorp/Vega, Handen. Sedan blev det flytt hemifrån och då hamnade jag tillslut i Hammarbyhöjden. Lite senare flytt till Björkhagen som jag lämnade 1988 för ny adress i annan stad...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *