Idag blir det bara bilder…

På tal om tåg och tunnlar…

Det är inte någon av dom här man vill möta i tunneln…

Det ser ut som dom sett sina bästa dagar, till och med skötseln  här är rättså eftersatt…

Det här ser lite mindre och snällare ut, kanske inte gör så jätte ont om man möter det i tunneln…    😉

Igår skrev jag att det var jäkligt varmt och fuktigt. Fukten den kom nog med regnet. Det blir lite kaotiskt när det är vatten på vägen, ingen vet hur djupt det är. Kan vara så djupt så man inte hittar bilen igen…

Ska vi hålla oss på vägen!? Det här är nog gamla huvudvägen till Ulaanbaatar. En gissning från min sida men den är rättså kvalifiserad…   😉


Rivning av ett nomadtält. Roligt att se hur det går till. Det är både stort och högt så det är inte alldeles okomplicerat. Dom är sju man i rivningsgruppen..

Radhus på nordsluttningen?! Taget på långt avstånd därför är bilden inte så klar. Men man ser att det är utgrävt i sluttningen för husen…

När vi ändå är i sluttningarna så kanske vi ska se den här. Är det möjligen Djingis Khan man har avbildat?!

Villabebyggelsen i bakgrunden på sluttningen och så min förföljare, IKEA…

Sitter vid tågstationen. Undrar vad det ska vara. Ser mest ut som lite järnskrot man har hissat upp…    😉

Fina hus men i bedrövligt skick tyvärr. Kanske någon hemma i Sverige ska göra en ekonomisk satsning i huvudstaden Ulaanbaatar, jag tror det kan löna sig på sikt. Finns många såna här hus mitt i centrum…   😉

Lite konst kanske…

Det här verkar dom kunna i alla fall…

Om ni inte redan hade gissat vad det var för konst så avslöjar den här bilden det. Bra är den i alla fall för omgivningen är inte vacker…

Fortsättning på förra bilden…

Det var allt för idag. Hade inte så mycket att berätta. Drönar runt här i värmen och försöker få tiden att gå. Längtar till maten som serveras på strandrestaurangen i Khao Takiab. Grillad fisk med massor av grönsaker sedan kan man köpa en massa frukt att vräka i sig när man kommer hem…

 

Om Dan Åström

Vem är jag!? Någon som tror sig känna mig!? Alltså jag är född 1952 på Södra BB och växte upp på Bastugatan 21, på Södermalm för att lite senare i livet fortsätta min uppväxt på Sköntorpsvägen 124, i Årsta/Johanneshov med mycket roligt vid och runt föräldrarnas sommarställe i Herrmanstorp/Vega, Handen. Sedan blev det flytt hemifrån och då hamnade jag tillslut i Hammarbyhöjden. Lite senare flytt till Björkhagen som jag lämnade 1988 för ny adress i annan stad...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Idag blir det bara bilder…

 1. Yngve skriver:

  Tjena Danne !
  Att jag var lite avundsjuk på dig som fick åka runt i Mongoliet betydde inte att du skulle bosätta dig där.
  Hoppas att du nu kommer därifrån och kan avsluta resan i ett behagligt klimat som som du har i Thailand.
  Ser fram emot att träffa dig där snart.
  Ha det så bra som du kan.
  Hälsningar Yngve

  • Dan Åström skriver:

   Hej Yngve!
   Ja, nog känns det som jag bosatt mig här alltid. Har varit här i 24 dagar varav jag har varit rörlig, tror jag, 6 eller 7 dagar. Sedan är det ju så att även om det kan vara vackert så blir man tillslut less på vyerna, i alla fall jag. Kanske har någon släng av ADHD eller någon annan modern bokstavskombination. Är inte så intresserad av att ta reda på det som snart 60-åring… 😉
   När åker ni till Thailand och vart åker ni? Jag håller med dig om att det skulle vara trevligt att träffas, inte bara i Thailand överhuvudtaget väldigt trevligt att ses. Jag blir nog där i cirka två månader nu, sedan tror jag att jag ska hem till ekorrhjulet och försöka skapa lite ekonomiskt utrymme till mina reseutsvävningar. Tänker dock återvända till Thailand i januari-februari. Vet inte riktigt ännu. Känner mig splittrad, har lite saker att ta itu med på hemmafronten som är av ekonomisk betydelse för mig.
   Vi hörs
   DanneÅ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *