Tar upp bloggen igen, har problem med Kina…

Hej mina vänner. Trodde att allt var över och att det var frid och fröjd så man skulle kunna vila. Så vart det inte. Hojen har åkt tåg till Beijing men där har den Kinesiska tulltjänstemannen fått försig att det ska importeras och sedan exporteras en motorcykel. Det verkar som att dom inte fattar att den ska rakt igenom landet för att hamna på ett fartyg.

Kanske den kommer tillbaka till Ulaanbaatar i Mongoliet. Jag tror jag åker dit i så fall och monterar av det jag vill ha och skrotar resten sedan. Det gör ont i hjärtat men vad finns det för val. Köra den tillbaka till Sverige är ett val, men då måste jag försöka få ett nytt visum till Ryssland och det är inte jättelätt inte…

Man kan få en infarkt för mindre…   😉

 

Om Dan Åström

Vem är jag!? Någon som tror sig känna mig!? Alltså jag är född 1952 på Södra BB och växte upp på Bastugatan 21, på Södermalm för att lite senare i livet fortsätta min uppväxt på Sköntorpsvägen 124, i Årsta/Johanneshov med mycket roligt vid och runt föräldrarnas sommarställe i Herrmanstorp/Vega, Handen. Sedan blev det flytt hemifrån och då hamnade jag tillslut i Hammarbyhöjden. Lite senare flytt till Björkhagen som jag lämnade 1988 för ny adress i annan stad...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tar upp bloggen igen, har problem med Kina…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.