Träning ger färdighet…

Skapad av Dan Åström 02 jun, 2011 23:46
Jag kommer med en lista på min packning tids nog…

Dom två rödan är mitt gamla och väl använda Hillebergtält med tältpinnarna i de gröna påsarna. Sedan är det en Therm-A-Rest Trail Pro Large, den är nyinköpt så är oxå sovsäckslakan, pocketshower och diskbaljan. I den lilla burken uppe till höger har jag mina gamla linor och bergskilar för tältning i skärgården på bergiga öar.
Min Point-Five säck ska få göra en ny resa. Den har hängt med i 40 år, inte dåligt. Jag fick lufta upp den rättså ordentligt. Sedan är det lite blandat, Katadyn vattenrenare, kikare, ficklampa, ett av mina gamla Trangia har blivit uppskuret lite för att klara Multifuel brännaren, en handduk av microfiber, en duk som är skänkt av Magnus. Kan var bra att sitta på eller lägga under tältet. Han har även gett mig sprayen för elaka hundar eller andra närgångna djur. Tack Magnus. GPS och en nätadapter.

Nu ska vi se om jag kan få upp det här på bloggen eller om det hamnar med det andra inlägget ute i cyberrymden…

Om Dan Åström

Vem är jag!? Någon som tror sig känna mig!? Alltså jag är född 1952 på Södra BB och växte upp på Bastugatan 21, på Södermalm för att lite senare i livet fortsätta min uppväxt på Sköntorpsvägen 124, i Årsta/Johanneshov med mycket roligt vid och runt föräldrarnas sommarställe i Herrmanstorp/Vega, Handen. Sedan blev det flytt hemifrån och då hamnade jag tillslut i Hammarbyhöjden. Lite senare flytt till Björkhagen som jag lämnade 1988 för ny adress i annan stad...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Träning ger färdighet…

 1. Magnus skriver:

  Halloj, nu börjar det närma sig :), förresten det är ingen duk, det är en hängmatta jag skickade 😀 ,
  kan kanske vara trevlig att slå upp snabbt och lätt och ta sig en 15 min paus mellan 2 träd…

  Lycka till nu Danne och ta det försiktigt , tänk på säkerheten och njut nu av resan, jag tror den kommer bli underbar..

  Vi syns i feb-mars i Thailand!

  Mvh
  Magnus och Becca

 2. Dan Åström skriver:

  Jag tackar! En hängmatta kan definitivt bli bra om solen skulle råka visa sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *