Tyresö den 27 oktober 2014 är en stor dag…

Jag och Ning gifter oss i Tyresö kommunhus. Jag trodde att det bara skulle bli Ning och jag men det kom några till. Samtidigt så var det ett antal kamrater som hade tagit fel på datum och jag misstänker att receptionisten blev less på kamrater som kom drällande dagarna efter. Det måste ha med mina åldrande vänners demens att göra…

Det blir verklighetTager du denna…

Vi avslutade den stora dagen med varsin skål ris på den nyligen öppnade restaurangen ”White Rice” som ligger i Tyresö centrum. Klart trevlig restaurang med god mat.

5 - Jag och Ning - retuschNu är det verklighet och vi ska alltså leva lyckliga i alla våra dagar…

Nu är man alltså ringmärkt, det är sånt som oxå drabbar många andra djurarter. Det passar utmärkt för flytten söderut under vinterhalvåret. I år blir den i två steg med lite kyla där emellan. Först Paris några dagar och sedan tillbaka till kylan i Stockholm för att några dagar senare flyga till det varma och soliga Hua-Hin för att invänta snödropparnas återkomst i Sverige.

Om Dan Åström

Vem är jag!? Någon som tror sig känna mig!? Alltså jag är född 1952 på Södra BB och växte upp på Bastugatan 21, på Södermalm för att lite senare i livet fortsätta min uppväxt på Sköntorpsvägen 124, i Årsta/Johanneshov med mycket roligt vid och runt föräldrarnas sommarställe i Herrmanstorp/Vega, Handen. Sedan blev det flytt hemifrån och då hamnade jag tillslut i Hammarbyhöjden. Lite senare flytt till Björkhagen som jag lämnade 1988 för ny adress i annan stad...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *