Allt kan hända…

Ja, ja, vad säger man. Här var det ett kraftigt åskväder, vilket inte är helt ovanligt. Datorn brann. Därför blev det och är fortfarande en paus i bloggen.

Samtidigt håller en norsk vänn och jag på att planera en motorcykelresa. Det är tänkt, om det fungerar, att vi ska åka genom Burma/Mayanmar, Indien för att komma upp till Nepal. Först siktade vi på Bhutan men det är inte ekonomiskt försvarbart.

Har just varit och fixat Internationellt körkort som jag tänker använda även i Sverige. Blir jag stoppad i Sverige ska jag säga att det var för svårt att ta körkort i Sverige så jag tog körkort i Thailand iställtet och skaffade sedan det Internationella för att köra lagligt i Sverige. Vet inte om det är så men det kan vara roligt att försöka…crf-med-panierSe vilken fin ”pannier” på motorcykeln. Gjorda i Pranburi av en firma som gör grindar och staket. Har låtit göra till Yamaha’n oxå då det bara får plats en tandborste under sadeln…

Om Dan Åström

Vem är jag!? Någon som tror sig känna mig!? Alltså jag är född 1952 på Södra BB och växte upp på Bastugatan 21, på Södermalm för att lite senare i livet fortsätta min uppväxt på Sköntorpsvägen 124, i Årsta/Johanneshov med mycket roligt vid och runt föräldrarnas sommarställe i Herrmanstorp/Vega, Handen. Sedan blev det flytt hemifrån och då hamnade jag tillslut i Hammarbyhöjden. Lite senare flytt till Björkhagen som jag lämnade 1988 för ny adress i annan stad...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *