Dödstyst från tullen i Kina…

Hua-Hin, Thailand den 13 augusti 2011, kl 15:00. GMT+7.

Jag går som en äggsjuk höna och väntar på besked. Ett besked i vilken riktning som helst, att den går vidare till hamnen eller att den går tillbaka till Ulaanbaatar. Det sista är det sista jag vill…   😉

Men det skulle kännas skönt att bara få nästa steg presenterat så man vet vad man ska och kan göra. Jag har inte velat beställa reservdelar till hojen. Vad ska jag med dom till om den ska skrotas i Mongoliet!? Det jag har gjort är att jag har beställt innerväskor för mina sidoväskor. Då slipper jag ta loss dom från hojen varje natt. Skulle vara skönt att bara lyfta upp en ren innerväska och ta med in på hotellet.

Nu ska vi se om det funkar att lägga upp en länk till mina GPX-filer om någon skulle vilja se vilken väg jag körde…

 

Mina kära vänner och alla som jag känner, det vart ingen länk här. Har sökt hjälp i WP:s forum så det kanske löser sig om en eller ett par dagar. Jag klarar inte det här utan extern hjälp…

Om Dan Åström

Vem är jag!? Någon som tror sig känna mig!? Alltså jag är född 1952 på Södra BB och växte upp på Bastugatan 21, på Södermalm för att lite senare i livet fortsätta min uppväxt på Sköntorpsvägen 124, i Årsta/Johanneshov med mycket roligt vid och runt föräldrarnas sommarställe i Herrmanstorp/Vega, Handen. Sedan blev det flytt hemifrån och då hamnade jag tillslut i Hammarbyhöjden. Lite senare flytt till Björkhagen som jag lämnade 1988 för ny adress i annan stad...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *