Vad gör man när det regnar?!

Hua-Hin den 10 augusti 2011, kl 10:45. GMT +7.

Jo, jag har lagt upp alla mina GPX-filer så ni ska kunna se var jag har åkt. Nu är även ”plugin-programmet”, upplagt, men jag har inte fått det att fungera ännu. Ja, som ni har märkt så är jag rättså envis. Vill jag att det ska fungera så kan jag hålla på i dagar. Tillslut så brukar jag, inte alltid men nästan, segra.

Som sagt så ligger allt uppe på servern nu är det ”bara” att justera alla inställningar och troligen så måste jag lägga dom som någon form av bilder oxå. Jag har med andra ord lite pyssel framför mig. Ni får hålla utkik helt enkelt. Äsch, det behöver ni inte. Jag ska meddela när det är i gång.

Nu ska jag ringa min transportagent i Ulaanbaatar och höra hur det går med dom insnöade tullarna i Kina. Tror att dom kommer från någon högplatå och har väl fått någon skada av syrebristen…

Att avsluta med dom orden innebär att jag aldrig kommer att få något nytt visum till Kina eller så släpper dom in mig i landet men inte ut mig. Den som lever får se…

 

Om Dan Åström

Vem är jag!? Någon som tror sig känna mig!? Alltså jag är född 1952 på Södra BB och växte upp på Bastugatan 21, på Södermalm för att lite senare i livet fortsätta min uppväxt på Sköntorpsvägen 124, i Årsta/Johanneshov med mycket roligt vid och runt föräldrarnas sommarställe i Herrmanstorp/Vega, Handen. Sedan blev det flytt hemifrån och då hamnade jag tillslut i Hammarbyhöjden. Lite senare flytt till Björkhagen som jag lämnade 1988 för ny adress i annan stad...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Vad gör man när det regnar?!

 1. Lempa skriver:

  Hej Danne.
  Har varit trevligt att följa din blogg (resa) lite synd det där med att inte kunna fullfölja hela resan…men du verkar inte så väldigt ledsen för det och förstår att du redan ser fram emot nästa ”försök”…har varit fina bilder och intressant läsning…Lycka till i fortsättningen…men du…äter ni verkligen kaktusar där?

  • Dan Åström skriver:

   Tjena Lempa!
   Ja du, det vet du väll att kaktusar har taggar för att dom är goda och innehåller vätska. Alltså dom har taggarna för att inte bli uppätna.
   Fast det är svårt att skydda sig för oss människor, vi är det farligaste djuret. Bryter bort taggarna och äter upp dom…
   Skämt å sido. Det där är frukten efter blomman, den är jättegod. Ett tipps bara om du skulle stöta på den i Sverige. Vitt fruktkött med massor av små frön som man inte behöver ta bort, bara äta rakt av så att säga…
   Jag har motorcykeln kvar i Beijing. Dom håller på att strula med den där. Transportören försöker få dom att släppa igenom den så att den kommer till hamnen för vidare transport. Fortfarande lite nervöst, ska den komma iväg eller ska jag behöva återvända till Ulaanbaatar och slakta den. Återstår att se…
   Vi hörs
   DanneÅ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *