En dag på Kjula Dragway…

Man måste göra visa saker då och då, som att se saker försvinna fort. Det är inte magi jag talar om utan snabba mekaniska saker så som fordon av olika slag. Janne och Janne samt Ning, min hjärterdam var med i bilen till Kjula Dragway. Inbjudan var fixad av Janne…   😉

Tre vilsna från bilen, alltså gänget med hjärterdam i centrum…

Hårig maskin…

Det verkar gå att spinna loss oxå…

Kan han verkligen springa ifatt bilen???

Från andra sidan så nu går alla fordon från vänster till höger. Den vita bilen ser ut att ha vänster framhjul i luften. Vad tror ni…

Publikfriare, mycket gummi i luften…

 

Tackar vet jag dom gamla Volvobilarna, i dom var det drag…

Pelle, Jannes och min gamla kamrat från tiden då vi hade sätteri på Kocksgatan, bjöd oss på inträdet. På den tiden var han en del i en annonsbyrå på samma förnäma gata. Det var tider det…

Tyvärr så fick jag inte tacka för friplåten utan bara se ryggtavlan på honom. Fast har man ett sådant här evenemang i sina händer så är det nog ingen fri tid när det är rullande. Jag får tacka och bocka för både mig, kamraten Janne och Ning.

Janne är glad, han har just köpt en hamburgare. Men vad ska han göra med jackan?!

Janne vill oxå ha en sån här kärra, eller hur tolkar man annars hans sätt att gå runt och kolla in den…

Jag och Ning på en läktare…

Härliga ventilkåpor finns det oxå. Den här var bara för ball…

Bloggen idag blir mest bilder, men en bild säger mer än tusen ord så det blir en bra blogg ändå. Varsågod och njut…

Rat rod, men ändå en T-rod…

Lite modernare stuk på grejerna…

Mina personliga favoriter när det gäller rodar, alla kategorier…

Det är mycket som är vackert, eller hur?!

En sådan här pickup skulle jag vilja ha i Thailand…

Hårigt så det räcker…

Konstigt nog finns det alltid något som är ännu hårigare…

What a beauty, eller hur…

Planeringen för nästa års långresa har börjat. Jag försöker få igång en dialog med både Kinesiska och Laotiska myndigheter för att få någon form av ”visum” för motorcykeln. Tyvärr verkar allt försvinna ut i cyberrymden. Alltså det verkar inte finnas någon som vill ta i förfrågan. Lite jobbigt men det finns fortfarande tid…

Om Dan Åström

Vem är jag!? Någon som tror sig känna mig!? Alltså jag är född 1952 på Södra BB och växte upp på Bastugatan 21, på Södermalm för att lite senare i livet fortsätta min uppväxt på Sköntorpsvägen 124, i Årsta/Johanneshov med mycket roligt vid och runt föräldrarnas sommarställe i Herrmanstorp/Vega, Handen. Sedan blev det flytt hemifrån och då hamnade jag tillslut i Hammarbyhöjden. Lite senare flytt till Björkhagen som jag lämnade 1988 för ny adress i annan stad...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *