Tillbaka på ruta ett…

Ja, så har DHL lyckats med transporten av min Yamaha XT600E från Ulaanbaatar i Mongoliet till Rågsved i Stockholm. I Rågsved har jag ”garaget”, eller ska jag kalla det för hojlokalen kanske. Det är ju inte någon garage dörr som man kan öppna utan bara en lite bredare dörröppning, som en och en halv dörr. Räcker gott och väl för motorcyklar.

Här är Yamahan i lastbilen utanför mitt ”garage”…

 

 

Oj, det verkar finnas en motorcykel i lådan oxå…

Rågsved är nästan ruta ett för mig också. I slutet på 60-talet så började jag och en polare åka med bussarna från 4:an inne på Lästmakargatan till Rågsved. Man ville så att säga skingra ”dom dåliga ungdomarna” genom att bussa ut dom till Rågsved. Det var en dålig strategi, då de ”dåliga ungdomarna” tog med sig attityd och stil till Rågsved. Det vart många år som Rågsved led av sitt dåliga ryckte som kanske kom av oss innerstadsungdomar. Tja, vad vet jag!? Jag har ju alltid varit skötsam…     😉

 

Det verkar som allt finns…

Nu har jag cirka ett år på mig att förbereda näst försök. Lite reparationer på hojen och även lite förändring av utrustningen så ska det nog gå bra nu när jag har koll på vilka dokument jag behöver för att komma in i Kina. Ska bara försöka lyssna vad som behövs för att köra in i Laos. Det ska tydligen vara minst lika svårt som Kina. Får se vad dom säger när jag söker upp konsulatet på Stora Essinge. Dom kanske inte har något intresse av att vara hjälpsamma. Den som lever får se…

Om Dan Åström

Vem är jag!? Någon som tror sig känna mig!? Alltså jag är född 1952 på Södra BB och växte upp på Bastugatan 21, på Södermalm för att lite senare i livet fortsätta min uppväxt på Sköntorpsvägen 124, i Årsta/Johanneshov med mycket roligt vid och runt föräldrarnas sommarställe i Herrmanstorp/Vega, Handen. Sedan blev det flytt hemifrån och då hamnade jag tillslut i Hammarbyhöjden. Lite senare flytt till Björkhagen som jag lämnade 1988 för ny adress i annan stad...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *