Fantastiska Motormännen…

Som jag skrev i förra inlägget så var jag förbi Motormännen och fick ”gråta” av mig mot en person där. Kändes lite bättre när jag lämnade butiken vid Fridhemsplan.

Efter några dagar får jag från kontaktpersonen hos Motormännen en kontakt i deras kinesiska motsvarighet, AA China. Jag skriver i korta ordalag hela min reseberättelse och med slutet även det konstanta och egentliga problemet att man håller min motorcykel som ”gisslan” i Beijing. Han blev  väldigt engagerad i situationen och delegerade problemet till en av dom anställda som ”bara” skulle ta sig an mitt problem. Fantastiskt, helt oerhört fantastiskt vad en kontakt kan skapa möjligheter. Nu har jag tillsammans med den kinesiska kontakten Vivien Wen börjat nysta i problematiken med dokument som ska till för att få loss motorcykeln och det börjar kännas lite strukturerat och hoppfullt.

Som vanligt alltså, den som lever får se…

 

Om Dan Åström

Vem är jag!? Någon som tror sig känna mig!? Alltså jag är född 1952 på Södra BB och växte upp på Bastugatan 21, på Södermalm för att lite senare i livet fortsätta min uppväxt på Sköntorpsvägen 124, i Årsta/Johanneshov med mycket roligt vid och runt föräldrarnas sommarställe i Herrmanstorp/Vega, Handen. Sedan blev det flytt hemifrån och då hamnade jag tillslut i Hammarbyhöjden. Lite senare flytt till Björkhagen som jag lämnade 1988 för ny adress i annan stad...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Fantastiska Motormännen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *