Ja, livet är inte lätt…

Nu har jag snart jobbat i över ett år för att få min motorcykel över Kinesiska gränsen. Något resultat har jag inte nått ännu men envis som jag är så har jag inte gett upp ännu…

Jag planerar faktiskt att åka på vinst och förlust i månadsskiftet juni/juli nu i år, alltså 2013. Vad som händer vid den Mongolisk/Kinesiska gränsen åter står att se…

Om Dan Åström

Vem är jag!? Någon som tror sig känna mig!? Alltså jag är född 1952 på Södra BB och växte upp på Bastugatan 21, på Södermalm för att lite senare i livet fortsätta min uppväxt på Sköntorpsvägen 124, i Årsta/Johanneshov med mycket roligt vid och runt föräldrarnas sommarställe i Herrmanstorp/Vega, Handen. Sedan blev det flytt hemifrån och då hamnade jag tillslut i Hammarbyhöjden. Lite senare flytt till Björkhagen som jag lämnade 1988 för ny adress i annan stad...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ja, livet är inte lätt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *