Kontakt, alltså ingen banankontakt utan en riktig kontakt…

Ja, om nu någon vill mig något av lite mer privat karaktär så finns nu en e-postadress som man kan använda…

dan ”et” merhjul.se

 

Och ”et” är inte snubben från rymden utan ska så klart bytas ut mot ett såkallat alfakrull eller, ja det finns många namn på kärt barn, ni vet vad jag menar…    😉

DanneÅ

 

Om Dan Åström

Vem är jag!? Någon som tror sig känna mig!? Alltså jag är född 1952 på Södra BB och växte upp på Bastugatan 21, på Södermalm för att lite senare i livet fortsätta min uppväxt på Sköntorpsvägen 124, i Årsta/Johanneshov med mycket roligt vid och runt föräldrarnas sommarställe i Herrmanstorp/Vega, Handen. Sedan blev det flytt hemifrån och då hamnade jag tillslut i Hammarbyhöjden. Lite senare flytt till Björkhagen som jag lämnade 1988 för ny adress i annan stad...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *