Problem med ett relä…

Jag har jagat ett mikro relä som har tillverkningsnamnet ”NAIS” och sedan märkningen CM1- 12V. Det är alltså ett 12 volts system som den ska sitta i. Den har sedan typ-märkningen ACM13201 och det ska enligt mycket sökande och frågande gå att ersätta med bland annat ett relä från Bosch med typ-märkningen 0986332021.

20150630 Märkning på reläet 20150630 Relä på sidanDet finns något ”stort” över det här reläet, det sitter bland annat i Ferrari. Jag ska ha det till min lastgrävare som är en Komatsu WB70A-1. Inte riktigt lika exklusivt och den gör som mest 48 kilometer i timmen…          😉

20150630 - Till bloggen framifråJag har haft den för att göra i ordning på min fastighet. Det är över nu då jag blivit arbetslös och alltså avvecklar hela projektet. Mycket är sålt och Komatsun ligger ute på Blocket för försäljning och när det är klart är jag fågelfri…    😉

20150630 - Komatsun med gafflarNya tider stundar i värmen, alltså hemma i Thailand, tillsammans med min hustru Ning.

Om Dan Åström

Vem är jag!? Någon som tror sig känna mig!? Alltså jag är född 1952 på Södra BB och växte upp på Bastugatan 21, på Södermalm för att lite senare i livet fortsätta min uppväxt på Sköntorpsvägen 124, i Årsta/Johanneshov med mycket roligt vid och runt föräldrarnas sommarställe i Herrmanstorp/Vega, Handen. Sedan blev det flytt hemifrån och då hamnade jag tillslut i Hammarbyhöjden. Lite senare flytt till Björkhagen som jag lämnade 1988 för ny adress i annan stad...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *