Blir det kanske en annan Yamaha nästa år?!

Hade kontakt med min transportagent mrs Tsegy i Ulaanbaatar. Hon sa att tullen i Beijing väntar på att tullen i Xingang ska godkänna att dom skickar motorcykeln vidare dit. Xingang är tydligen en hamnstad i provinsen Tianjin om jag har fattat allt rätt.

Hur som så skickade jag ett nödrop till den svenska ambassaden i Beijing. Det är nog inget som hjälper men det är det enda halmstrå jag kan greppa. Jag känner mig väldigt liten i den här situationen…

Det känns tungt att börja bygga en ny motorcykel för nästa försök. Det är i och för sig roligt att göra det, men delarna är dyra och svåra att få tag i och det tar dessutom en hel del tid. Det är väl tiden jag har minst av även om pengar alltid är en bristvara. Sedan bör man ju kolla en hel del andra saker på en nyköpt hoj. Och hittar man dåliga delar så är det nästan alltid en veckas leveranstid på behövda delar. Jag lät även specialtillverka en hel del små detaljer till hojen. Känns tungt att börja om med det oxå. Parallellt med det ska man stångas med alla ambassader och skaffa ”dokument” som man ännu inte vet vad dom heter…

Någon annan som känner hur tröttheten sakta sänker sig som ett mörkt skynke…

 

Om Dan Åström

Vem är jag!? Någon som tror sig känna mig!? Alltså jag är född 1952 på Södra BB och växte upp på Bastugatan 21, på Södermalm för att lite senare i livet fortsätta min uppväxt på Sköntorpsvägen 124, i Årsta/Johanneshov med mycket roligt vid och runt föräldrarnas sommarställe i Herrmanstorp/Vega, Handen. Sedan blev det flytt hemifrån och då hamnade jag tillslut i Hammarbyhöjden. Lite senare flytt till Björkhagen som jag lämnade 1988 för ny adress i annan stad...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Blir det kanske en annan Yamaha nästa år?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.