Det går inte fort för kineserna…

Min Yamaha XT600E är kvar i Beijing. Efter snart fyra veckor så har den inte rört sig en millimeter. Lite otroligt men faktiskt sant.

Talade med Tsegy. Hon efterfrågar mycket tålamod av mig då tydligen kineserna aldrig har gjort något sådant här förut!? Ja, så kan det ju faktiskt vara även om det låter otroligt. Varför ska man vara först…

 

Om Dan Åström

Vem är jag!? Någon som tror sig känna mig!? Alltså jag är född 1952 på Södra BB och växte upp på Bastugatan 21, på Södermalm för att lite senare i livet fortsätta min uppväxt på Sköntorpsvägen 124, i Årsta/Johanneshov med mycket roligt vid och runt föräldrarnas sommarställe i Herrmanstorp/Vega, Handen. Sedan blev det flytt hemifrån och då hamnade jag tillslut i Hammarbyhöjden. Lite senare flytt till Björkhagen som jag lämnade 1988 för ny adress i annan stad...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *