Framåt, bakåt och så framåt igen…

Nu har det hänt! Motorcykeln åker tillbaka till Dzamïn-Üüd i Mongoliet för att få någon form av tullhandlingar. När dom är klara så ska den gå tillbaka till Beijing i Kina och där ifrån till Xingang oxå i Kina. Xingang är hamnstaden i provinsen Tianjin. Tänk att den är i Dzamïn-Üüd igen. Det var där jag fick vända om efter att ha nekats inträde i Kina. Från centrum i Dzamïn-Üüd till kinesiska gränsen är det cirka 1 kilometer. En liten stad i Gobiöknens sandhav. Om det inte skulle gå den här gången så kan ni mina kära vänner få hyra min motorcykel när ni reser till Mongoliet. Flygfrakt är hotfulla $3000 och uppåt. Inte speciellt intressant för någon annan än flygbolaget…    😉

Om Dan Åström

Vem är jag!? Någon som tror sig känna mig!? Alltså jag är född 1952 på Södra BB och växte upp på Bastugatan 21, på Södermalm för att lite senare i livet fortsätta min uppväxt på Sköntorpsvägen 124, i Årsta/Johanneshov med mycket roligt vid och runt föräldrarnas sommarställe i Herrmanstorp/Vega, Handen. Sedan blev det flytt hemifrån och då hamnade jag tillslut i Hammarbyhöjden. Lite senare flytt till Björkhagen som jag lämnade 1988 för ny adress i annan stad...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Framåt, bakåt och så framåt igen…

 1. Magnus H skriver:

  Håller tummen för att du får hem den till slut. Annars lovar jag att titta till den ibland och trösta den, om tillfälle gives…

  • Dan Åström skriver:

   Tjena Magnus!
   Jag tackar för omtanken. Yamahan behöver mycket kärlek (har jag fått för mig). När jag pratade vänligt och skötte den ömt så gick den som bäst… 😉
   Tsegy (transportören i Ulaanbaatar) ska försöka få ett bra pris på flygfrakt, det är sista budet. Hon har tydligen fått plats i en container som ska till europa från någon kinesdestination om jag har förstått henne rätt. Svårt med språket, hon skriver och talar engelska men inte den engelskan som jag kan… 😉
   Det är som min thailändska, den förstår bara jag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *