Inte alltid InterNet…

den 19 juni 2011, någon gång sent.

Hittar inte någon kontakt på mobilen, dom har glömt en antenn här. Jag som skulle ha flyttat pengar till mitt ICA-kort. Sedan har jag tappat kontrollen på tiden. I receptionen säger dom att klockan är 00:30 och min klocka (svensk tid) är 21:00. Trodde att det alltid var jämna timmar man flyttade sig…

När ska jag checka ut?!

Dagen har hur som helst varit häftig. Jag såg Uralbergen torna upp sig som svarta silhuetter i fjärran. Kommer närmare och det blir skogsklädda sidor. Vet inte vad jag har för fördomar, trodde att det skulle vara en bergskam och inget mer. Tjosan vad jag bedrog mig, nästan 300 kilometer bred med en massa kammar och dalar. Högt var det nog också, kändes så på temperaturfallet. Det vart redigt kallt.

På vägen var det några som inte kommer hem något mer, det är jag nästan säker på. Helt plötsligt stod det stilla, säkert en mil med bilar. Jag la mig i c:a 10 kilometer i timmen (vis av tidigare situationer) och körde om hela kön, nästan i alla fall. Det tog stopp för mig cirka 150 meter från olycksplatsen för då släppte dom fram den mötande trafiken. Olyckan var på vår sida, så vi fick vänta tills dom röjt vår väghalva. Så klart, det var nya fina bilar som Audi och tror att det var en Toyota, vad kallar man dom, SUV. Det fanns flera vrak på platsen. Inte någon gammal sak inte…

Annars när man blir omkörd så blir jag full i skratt många gånger. Dom har spiralfjädrarna men troligen inte några stötdämpare. Det gungar hur länge som helst. Ser ut som dom ska stuttsa av vägen ibland.

Tappade inspirationen när jag inte fick uppkopplingen att funka och när jag troligen ska upp om några timmar. Vi hörs imorgon…

 

Om Dan Åström

Vem är jag!? Någon som tror sig känna mig!? Alltså jag är född 1952 på Södra BB och växte upp på Bastugatan 21, på Södermalm för att lite senare i livet fortsätta min uppväxt på Sköntorpsvägen 124, i Årsta/Johanneshov med mycket roligt vid och runt föräldrarnas sommarställe i Herrmanstorp/Vega, Handen. Sedan blev det flytt hemifrån och då hamnade jag tillslut i Hammarbyhöjden. Lite senare flytt till Björkhagen som jag lämnade 1988 för ny adress i annan stad...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Inte alltid InterNet…

 1. Janne skriver:

  Tjena Danne
  Jag tror att jag sänder upp en till satelit till,,det komm då ska din internetuppkoppling fungera bättre.
  Ha det och hoja vidare

  • Dan Åström skriver:

   Tjena Janne!
   Bra, gör det. Du kan väl se till att den följer mig vart efter jag rör mig… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *