Lite morgoninformation och bilder…

Den 19 juni 2011, klockan är 05:00.

Svensk tid och 07:00 rysk tid (om jag inte passerat ytterligare en tidszon).

Idag går färden över Uralbergens södra delar och jag kommer in i Asien. Min andra hemkontinent…  😉

Det jag skrev om vattendroppar i skyn, det skulle ju bli regn, vilket jag uppenbarligen har sett nog av i starten av den här resan. Nä, vattenmolekyler ska det nog vara. Sådana där pyttesmå saker som är på atomnivå. Nog om det. Idag ser himlen blå ut så jag kan sträcka ut halsen och se mig om.

Här kommer några bilder från tidigare dagar. Jag skriver i bildtexten vad det är ni ser på bilderna eftersom dom publiceras försent…

Fast det klart, jag tror att det ligger GPS-data i dom också.

Kanske man skulle slå till och bilda bostadsrätt och renovera den. Visst vore det en vacker bostadsrätt. Stod öde, sorgligt…

Vänster vy från mitt hotellrum i Ivanovo.

Höger vy från samma hotellrum, snål som jag är så har jag bara ett rum varje natt…    😉

Lite om Tartarstan. Det var stora gräsbevuxna kullar så långt ögat nådde. Förstår att dom har varit ett ryttarfolk i det böljande landskapet. Det gör också vägarna väldigt backiga med alla dessa stigningsfält som jag skrivit om. Mycket vackert!!!

Trevlig innehavare! Här åt jag min första ryska pirog samt något som såg ut som en varm macka.

Så fel jag hade (som vanligt) GPS-datan försvann i komprimeringen. Så är det när man inte känner till dom nya leksakerna. Fast om någon vill veta koordinaterna till en viss bild så kan jag skicka dom från originalbilden.

Här är några av kullarna ner mot en av alla dessa floder. Det gör sig inte riktigt på bild…

Nåja, bättre än så här blir inte kullarna på mina bilder. Åk hit och se dom i verkligheten!

Nu ska jag gå ner och äta frukost…

 

Om Dan Åström

Vem är jag!? Någon som tror sig känna mig!? Alltså jag är född 1952 på Södra BB och växte upp på Bastugatan 21, på Södermalm för att lite senare i livet fortsätta min uppväxt på Sköntorpsvägen 124, i Årsta/Johanneshov med mycket roligt vid och runt föräldrarnas sommarställe i Herrmanstorp/Vega, Handen. Sedan blev det flytt hemifrån och då hamnade jag tillslut i Hammarbyhöjden. Lite senare flytt till Björkhagen som jag lämnade 1988 för ny adress i annan stad...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Lite morgoninformation och bilder…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.