Nu klarnar det…

Nu vet jag vad som har varit problemet med hojen. Idag så kollade jag tändningstiden med en stroboskoplampa och den var helt perfekt. Då kollade jag det jag kanske borde ha kollat först, nivån på bensinen i flotörhuset. Den var för låg.

Tänk vad enkelt det kan vara. Det var det enda jag inte var så noga med vid ihopsättningen av förgasaren. Nivåregleringen brukar ju inte ändra sig utan att man använder någon form av våld. Nu ska jag bara försöka få den att bli rätt under morgondagen vilket också borde medföra att motorcykeln kommer att gå som den ska. Hoppas jag i alla fall…

 

Om Dan Åström

Vem är jag!? Någon som tror sig känna mig!? Alltså jag är född 1952 på Södra BB och växte upp på Bastugatan 21, på Södermalm för att lite senare i livet fortsätta min uppväxt på Sköntorpsvägen 124, i Årsta/Johanneshov med mycket roligt vid och runt föräldrarnas sommarställe i Herrmanstorp/Vega, Handen. Sedan blev det flytt hemifrån och då hamnade jag tillslut i Hammarbyhöjden. Lite senare flytt till Björkhagen som jag lämnade 1988 för ny adress i annan stad...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Nu klarnar det…

  1. Anki Lahtinen skriver:

    Ha dig en bra resa, lycka till med Kina!!!

  2. Dan Åström skriver:

    Tackar!
    Håll tummarna för att vi har alla dokument eller till och med fler än tullaren vill ha…
    DanneA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *