Tunga dagar med stress…

Min provkörning av motorcykeln skapade en del huvudvärk. Tja, kanske inte direkt huvudvärk. Men det var så att den skjuter i avgasröret när jag släpper gasen. När jag konsulterade ett par proffsmekaniker så trodde dom enhälligt att jag hade fel på kamaxelns tider. Alltså att den inte stänger avgasventilerna riktigt. Jag är själv mekanikern bakom ihopsättningen och dagarna är ibland långa. Jag är dålig på att både äta och dricka när jag är i ”garaget”. Med andra ord så är jag redigt trött i slutet av dagarna och fel kan uppstå.

Alltså blev jag så orolig att jag rev ner ventilmekanismen och kontrollerade det hela. Kamtiderna var riktiga. Skönt men det var en hel dag som gick upp i rök. Men nu är jag i alla fall lugn i själen.

Återstår i och för sig att hitta anledningen till att den skjuter genom avgasröret. Nytt förslag är att den får förlite bensin vid gassläpp och det skulle vara anledningen. Ska testa med lite chok imorgon för att se om lite mindre luft i förhållande till bensinen får den att sluta skjuta. Det går i alla fall att fortsätta med den planerade avfärdsdagen kommande måndag.

I morgon ska jag hämta visumen från Visumservice och Bjarne hämtade lite dokument på Kinesiska ambassaden idag. Så nu är det bara packningen som ska läggas ihop.

 

Om Dan Åström

Vem är jag!? Någon som tror sig känna mig!? Alltså jag är född 1952 på Södra BB och växte upp på Bastugatan 21, på Södermalm för att lite senare i livet fortsätta min uppväxt på Sköntorpsvägen 124, i Årsta/Johanneshov med mycket roligt vid och runt föräldrarnas sommarställe i Herrmanstorp/Vega, Handen. Sedan blev det flytt hemifrån och då hamnade jag tillslut i Hammarbyhöjden. Lite senare flytt till Björkhagen som jag lämnade 1988 för ny adress i annan stad...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *