Så ja, nu har alla gått…

Utcheckningarna är klara och jag kan göra en liten uppdatering av bloggen. Den har ju legat nere i några dygn.

Rolle min gamle vän vill att vi möts vid Vikingterminalen vid 13-tiden. Jag ska försöka vara där då så att möjliga journalister och inte minst mina vänner som vill vinka av mig och få en sista ögonkontakt med mig innan jag åker. En trevlig nyhet är att jag får sällskap av Cognac till Helsingfors, han bokade in sig på båten för att åka och hälsa på sina föräldrar i Finland. Trevligt med sällskap om än en kort sträcka…

Nu har jag bara ett stressat dygn kvar! Pust…

Om Dan Åström

Vem är jag!? Någon som tror sig känna mig!? Alltså jag är född 1952 på Södra BB och växte upp på Bastugatan 21, på Södermalm för att lite senare i livet fortsätta min uppväxt på Sköntorpsvägen 124, i Årsta/Johanneshov med mycket roligt vid och runt föräldrarnas sommarställe i Herrmanstorp/Vega, Handen. Sedan blev det flytt hemifrån och då hamnade jag tillslut i Hammarbyhöjden. Lite senare flytt till Björkhagen som jag lämnade 1988 för ny adress i annan stad...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *