Hur faan stänger man packningen…

Kom hem vid 21-tiden och har försökt stänga packningen. Inte lätt! Det där kanske oxå ska med…!?Plats har jag konstigt nog, måste ha glömt något stort!?

Nåja, det är OK att man inte behöver stampa och hoppa på väskan som jag och Ning gjorde när vi åkte till Thailand i januari. Hon hade nästan hela Konsum med sig i bagaget. Jag tejpade och band på alla sätt och vis hennes väska. Såg framför mig hur innehållet kom utspritt på bagagebandet i Bangkok. Men den höll. Hon konstaterade dock att det nog var sista resan för väskan…

Det har faktiskt börjat pirra riktigt ordentligt. Hur var det man sa, den som sig i leken ger får leken tåla…

Är det så?!

Imorgon blir det hämtning av Yamahan från verkstan och jag blir nästan 3.500 fattigare. Med det priset förstår jag varför jag har lärt mig mecka själv. Jag borde ha blivit miljonär med tanke på alla timmar i garage…

 

Om Dan Åström

Vem är jag!? Någon som tror sig känna mig!? Alltså jag är född 1952 på Södra BB och växte upp på Bastugatan 21, på Södermalm för att lite senare i livet fortsätta min uppväxt på Sköntorpsvägen 124, i Årsta/Johanneshov med mycket roligt vid och runt föräldrarnas sommarställe i Herrmanstorp/Vega, Handen. Sedan blev det flytt hemifrån och då hamnade jag tillslut i Hammarbyhöjden. Lite senare flytt till Björkhagen som jag lämnade 1988 för ny adress i annan stad...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hur faan stänger man packningen…

  1. Anders W skriver:

    Hej. jag e inget datageni men hoppas ja når fram. spännande att följa dina våndor o äventyr . jag har fått igång grabbarna på jobbet, dom tycker det e otroligt ball. med tanke på att du inte heter Hejyerdal. jag önskar dig all lycka. Jag och Åsö gymnasie vaktisar hälsar. mest jag- ha de.

    • Dan Åström skriver:

      Trevligt att du hänger med Anders. Hade inte tid med något annat än service av hojen och packningsplanering under nästan ett år…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *