Ett GPX-försök…

Tja mina vänner. Jag försöker lägga upp mina GPX-filer igen. Det går inte bra är nog en sann samanfattning. Läser och provar så både fingrar och ögon blöder…

Day 18-NOV-2011

Jag lyckades tillslut! Nu ska jag lägga in dom riktiga ”tracksen”, det här är mitt och polaren Jannes fredagspromenad.

Om Dan Åström

Vem är jag!? Någon som tror sig känna mig!? Alltså jag är född 1952 på Södra BB och växte upp på Bastugatan 21, på Södermalm för att lite senare i livet fortsätta min uppväxt på Sköntorpsvägen 124, i Årsta/Johanneshov med mycket roligt vid och runt föräldrarnas sommarställe i Herrmanstorp/Vega, Handen. Sedan blev det flytt hemifrån och då hamnade jag tillslut i Hammarbyhöjden. Lite senare flytt till Björkhagen som jag lämnade 1988 för ny adress i annan stad...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ett GPX-försök…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *